Paras yhdistelylaina 2024: Vertaa ja valitse itsellesi sopivin ja halvin yhdistelylaina

Lainasumma: 10000

Laina-aika: 5 vuotta

Arvioitu kuukausierä


202.50

Arvio on laskettu 8,0% nimelliskorolla.

👉 Ilmainen hakemus 👉 Ei sitoutumista 👉 Nopea lainapäätös

Hae yhdistelylainaa heti!

Yhdistä lainasi ja säästä kuukausikuluissa
Paras ja halvin yhdistelylaina löytyy meidän luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla. Meidän sivuston kumppaneiden kautta tavoitat kaikki Suomessa yhdistelylainaa tarjoavat yritykset!

✔ Yhdistelylaina 500 – 60 000 euroa.
✔ Edullinen korko, alk. 4.0%.
✔ Ilman vakuuksia ja takaajia.
✔ Nopea ja helppo palvelu.

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4-20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 2000-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000 – 60000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 500-70000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5-38%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 500-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-216kk
Vuosikorko: 4,68% – 20%
Ikärajoitus: 20 vuotta

Mikäli sinulle on kertynyt useita lainoja, joista kaikista maksat erillistä kuukausimaksua, joka käsittää korot, kulut ja lyhennykset, niin sinun kannattaa koittaa saada yksi isompi yhdistelylaina jolla saat maksettua kaikki muut lainat pois ja maksat vain yhtä kuukausierää. Suomeksi sanottuna otat siis yhden uuden lainan millä maksat muut pois.  Tämä prosessi on parhaimmillaan muutamien minuuttien mittainen, mutta voi tuoda sinulle jopa satojen eurojen säästön kuukaudessa. Tämä siitä syystä, että jatkossa maksat vain yhden lainan kuluja ja korkoja. Luonnollisesti paras yhdistelylaina on sellainen millä voit säästää eniten rahaa ja meidän tarkoituksena on auttaa sinua mahdollisimman paljon jotta voit valita itsellesi sellaisen. Tästä syystä myös lainavertailu on todella tärkeätä tehdä huolellisesti. Mikäli kulutat tähän edes jonkun verran aikaa niin se auttaa sinua jatkossa todella paljon. Yhdistelylainasta käytetään myös nimityksiä yhdistelmälaina tai järjestelylaina. Artikkelissamme saatetaan käyttää näitäkin sanoja, mutta kaikki tarkoittavat siis samaa asiaa.

Valitsemalla edullisimman yhdistelylainan voit säästää oikeasti paljon rahaa. Siksi vertailu ja valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Pelkästään lainan korko ei ole se minkä mukaan kannattaa valita. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon joka ottaa huomioon koron mutta myös tilinhoitomaksu, avausmaksun ja kaikki muut mahdolliset kulut mitä laina voi tuoda tullessaan. Vertaile lainoja siis sen perusteella missä on alhaisin vuosikorko. sillä niin löydät sen kaikkein halvimman yhdistelylainan.

Yhdistelylaina haetaan joko itsenäisesti erilliseltä luotonmyöntäjältä tai sitten voit hakea suoraan lainankilpailuttajalta joka antaa useamman luotonmyöntäjän ja pankin tarjouksen kerralla. Kannattaa muistaa kuitenkin, että erillisten lainatarjousten hakeminen jokaiselta sitä tarjoavalta taholta on aika aikaavievää hommaa, enkä ainakaan itse sitä jaksaisi tehdä, joten pääset paljon helpommalla kun haet sitä joltain lainankilpailuttajalta, joka kilpailuttaa lainan puolestasi. Tässä tapauksessa voi selvitä jo muutamassa minuutissa mistä pankista yhdistelylaina kannattaa ottaa. Lainan kilpailuttaminenhan ei maksa mitään muuta kuin vähän aikaa eikä sido mihinkään.

Tässä esimerkki prosessista miten helppoa on saada yhdistelylaina kilpailuttajan avulla:

Valitse jokin tällä sivulla olevista yhdistelylainan kilpailuttajista
Täytä lainahakemuksen tiedot oikein, sillä oikeiden tulojen ja lainojen ilmoittaminen auttaa eikä päinvastoin vaikka monet niin luulevat. Voit hakea lainaa aina 60 000€ asti.
Täytä lainahakemukselle kohta, että haet yhdistelylainaa ja merkitse siihen mitkä lainat haluat yhdistää. Näin ollen pankit eivät kuvittele sinun hakevan vielä lisää lainaa.
Sitten vain painat lähetä nappia, niin lainahakemuksesi menee moneen eri pankkiin samalla kertaa.
Tulet saamaan ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuttien kuluessa.
Valitse tarjouksista paras yhdistelylaina juuri sinulle ja allekirjoita se kätevästi verkkopankkitunnuksilla.
Mikäli tähdet ovat kohdallaan, voit saada yhdistelylainan jo saman päivän aikana tilillesi.
 Maksa vanhat lainat pois ja jatkossa saat vain yhden kuukausierän.

Useammat pankit tarjoavat myös yhdistelylainoja, lainoja kuitenkin kannattaa kilpailuttaa koska luotoissa voi olla eroa korkojen osalta huomattavasti kun vertaat luotonmyöntäjää ja perinteistä pankkia keskenään voit saada luotonmyöntäjän kautta saman lainan edullisemmin kuin tavalliselta pankilta. Suomessa yhdistetään kymmeniä tuhansia lainoja, luottoja ja osamaksuja yhdeksi velaksi vuosittain vain ja ainoastaan säästämisen vuoksi. Haluatko sinäkin säästää luotoissa? Tee yhdistelylaina hakemus jo tänään niin pääset eroon useammasta lainasta kerralla ja maksat vähemmän kuukaudessa lyhennyksiä kuin lyhentämällä useita samanaikaisia luottoja.

Valitse paras yhdistelylaina meidän tarkasti valittujen palveluiden joukosta joista esittelemme alla muutaman isoimman:

Etua.fi on Suomen vanhin lainavertailupalvelu, se on toiminut jo vuodesta 2008 asti. Sen kautta tavoitat helposti 20 pankkia ja luotonantajaa. Lainaa voi saada kunhan olet täysi-ikäinen, asut vakituisesti Suomessa, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja saat vähintään 850€ palkkaa kuukaudessa.

Zmarta yhdistelylaina Zmarta on iso kansainvälinen yritys, joten siihen voi helposti luottaa. Sen avulla pystyt nopeasti kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja luotonantajaa. Parhaassa tapauksessa saat yhdistelylainan jopa saman päivän aikana tilillesi

Axolaina vertailee puolestasi 2000€ – 60 000€ lainat ja antaa niistä sinulle suoraan parhaimman tarjouksen. Tämän helpommaksi lainan vertaileminen ei oikeastaan voi enää tulla.

Onko järkeä ottaa edullinen yhdistelylaina pitkällä maksuajalla, jolloin lainaerä olisi suhteellisen pieni?

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa aina tuijottaa myös laina-aikaa ja kokonaiskustannuksia. Kokonaiskustannukset kasvavat yllättävän paljon samassa suhteessa kuin laina-aika pitenee. Tätä voi olla lainaa otettaessa mahdotontakin havaita, ainakin itselleni on käynyt monesti niin. Pienikin yhdistelylaina voi kasvaa loppujen lopuksi isoksi jos laina-aikaa venyttää turhaan. Halusin, ettei kukaan muu mene tähän samaan ansaan joten laadin taulukon vuoden 2023 laskelmien mukaan, että voit omin silmin havaita lopputuloksen helposti. Jokainen kuukausi lisää korkojen ja kulujen suuruutta. Esimerkkilaskelmassamme asiakas säästää yli 7000€ valitsemalla 5 vuoden maksuajan 15 vuoden maksuajan sisään. Ainoa parempi asia pitkässä maksuajassa on pienempi kuukausierä, mutta tästä huolimatta kannattaa aina ottaa niin lyhyt maksuaika kuin vain mahdollista, tietenkin niin että sen kuukausierän pystyy hoitamaan.

Mistä löytyy mahdollisimman suuri yhdistelylaina?

Muistan hyvin kun itse tuskailin monien eri lainanlyhennysten kanssa ja lainasummat olivat jo kivunneet yli 40 000€. Tällöin mietin, että voisinko saada mistään niin isoa lainaa, että sillä voisi maksaa kaikki aiemmat pois. Luulin oikeasti, ettei sellainen olisi edes mahdollista. Mutta kokeilin ns. kepillä jäätä moneen eri paikkaan ja uskomatonta kyllä minua lykästi vihdoin. Sain 50 000€ lainan jota itseasiassa vielä tänäkin päivänä maksan joka kuukausi lähes 900€ pois. Kannattaa heti alkuun kuitenkin muistaa, että ison yhdistelylainan saaminen vaatii lähes aina aika isoja tuloja ja usein myös rinnakkaishakijaa, mutta yrittänyttä ei koskaan laiteta.

Suuri yhdistelylaina

Näistä paikoista voi saada jopa 60 000€ lainaa: Zmarta  Etua.fi ja Rahalaitos

Yhdistelylainan hyödyt ja haitat

Yhdistelylainalla on mahdollista saavuttaa paljon hyviä asioita, mutta jottei kaikki olisi pelkästään ruusuista niin keräsin myös muutaman negatiivisen asian jotka on hyvä muistaa.

Plussat:

Monen eri lainan tilinhoitomaksut kutistuvat vain yhteen.
Saat todennäköisesti yhdelle isolle lainalle pienemmän koron kuin monelle pienelle.
Oman talouden hallinta on helpompaa kun lyhennät vain yhtä lainaa.
Vähemmän lainakuluja -> suurempi osa lyhennyksestä lyhentää lainaa.
Yksi laina tarkoittaa vain yhtä laskua, jolloin sen eräpäivä on helpompi muistaa, eikä tule joka paikasta koko ajan karhukirjeitä.
Neuvottelu luotonantajan kanssa voi olla helpompaa, koska lyhennät vain yhtä lainaa.

Miinukset:

Yhdistelylainalla säästät tottakai kuluissa, mutta lainan pääoma ei pienene.
Mikäli venytät laina-aikaa pienemmän lainaerän toivossa, niin silloin kulut nousevat.
Yhdistelylaina helpottaa kyllä elämistä, mutta jos et tarkastele kriittisesti sitä mikä sai sinut ottamaan lainaa alunperin niin asiat eivät välttämättä parane

Yhteenvetona voisikin todeta, että yhdistelylainasta voi olla suuri apu ja se oikeasti säästää satoja euroja kuukaudessa, mutta muista myös miettiä miksi velkaantuminen alkoi ja koita parantaa tilannettasi, jotta se olisi tulevaisuudessa parempi.

Paljonko yhdistelylainalla voi säästää rahaa?

Kun yhdistät kaikki lainasi, niin säästät sekä kuluissa että koroissa. Laskin auki, miten paljon voi esimerkkiasiakas säästää yhdistelmälainan avulla, kun hänellä on kolme erilaista

lainaa erilaisilla korkomenoilla ja kuluilla. Esimerkissä henkilöllä on lainaa 20 000€ ja laina-aika on 3 vuotta.

Kuukaudessa maksettavat lainaerät ovat yhteensä: 705€

Vanhat lainat maksaisivat kaikki yhteensä: 25 931€

Kuvitellaanpa nyt, että tämä henkilö saisikin 20 000€  yhdistelmälainan 5% korolla ja 5€ tilinhoitomaksulla. Laina-aika on sama 3 vuotta. Kuukausierä on näin ollen  604€ ja kokonaiskustannus 21 759€

Joten tällaisella yhdistelylainalla kuukausierä pienenee 100€ ja kokonaiskustannus vähän yli 4000€.

Syntyneet säästöt voi alkaa heti käyttämään kuukauden menoihin, säästämiseen tai vaikka maksaa lainaa etukäteen hieman enemmän pois.

Tuhansien eurojen säästöt pelkästään laskutuslisistä ja tilinhoitopalkkioista

Pienissä luotoissa on useasti myös erilaisia laskutuslisiä, johtuen esimerkiksi siitä, että olet valinnut jonkun poikkeavan laskutustavan. Rahoitusyhtiöt ja pankit perivät ainakin laskutuslisää paperilaskusta, joten kannattaa käyttää suoraveloitusta tai e-laskua. Useampia pieniä laskuja maksaessasi voivat laskutuslisät tehdä ison loven vuositalossa talouteesi. Maksaessasi usempia lainoja, joudut maksamaan myös tilinhoitopalkkiot erikseen. Jo pelkästään vaivainen 5€ tilinhoitomaksu kuukaudessa tekee viiden vuoden laina-ajalla 300€. Mikäli sinulla on vaikkapa viisi erilaista lainaa, niin säästö näiden yhdistämisellä on jo yli 1000€ pelkästään turhissa tilinhoitopalkkioissa. Meidän kautta kannattaa siis ottaa paras yhdistelylaina, sillä se takaa, että maksat tilinhoitopalkkiota vain ja ainoastaan yhdistelylainasta.

Ketkä kaikki voivat hakea yhdistelylainaa?

Kuka vaan, jolla on aiempaa velkaa, voi hakea yhdistelylainaa. Toki tiettyjen ehtojen pitää toteutua, että sinulle voidaan lainaa myöntää:

Täysi-ikäisyys
Suomen kansalainen
Säännölliset tulot kuukaudessa.
Ei maksuhäiriömerkintöjä

Tulot voivat toki olla muitakin kuin palkkatuloja. Voidaan melkein varmuudella sanoa, että suurin ongelma lainansaannissa on tulojen vähyys.

Mistä sitten voi saada pienillä tuloilla lainaa?

Listaan tähän ajan säästämiseksi kolme kilpailuttajaa joiden avulla voit saada pienilläkin tuloilla lainaa:

 Zmarta  – Vähintään 750€ bruttopalkka /kk
Axolaina – Vähintään 600€ tulot / kk
Etua.fi – Ei tulovaatimuksia

Pankkien tulorajoista ei tarvi välittää, koska kilpailuttajat laittavat sinulle lainatarjouksen kaikista niistä pankeista, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa.

Onko työttömän mahdollista saada yhdistelmälainaa?

On tietenkin, suurin osa pankeista katsoo tuet säännöllisiksi tuloiksi. Toki saatava lainamäärä voi tässä tapauksessa olla pienempi. Kannattaa pyytää pankeista henkilökohtaisia lainatarjouksia ja verrata niitä keskenään.

Onko eläkeläisen mahdollista saada yhdistelmälainaa?

Olen huomannut, että lähes kaikki luotonantajat tarjoavat eläkeläisille lainaa. Eläkehän on varmaa ja säännöllistä tuloa. Ainoastaan pikku mutta on matkassa ja se on yleensä 75 vuoden yläikäraja. Tätä vanhemmille ei lainaa kovin hanakasti anneta.

Mistä yhdistelylaina opiskelijalle?

Opiskelijan lainansaantimahdollisuudet ovat aika ohuessa, mutta mikäli käy samalla töissä niin mahdollisuudet toki paranevat. Lainaa hakiessasi kannattaa ilmoittaa kaikki mahdolliset viimeaikaiset tulot, jotta laina olisi helpompi saada. Toki opintolaina on aina halvin vaihtoehto opiskelijalle.

Mistä saa pomminvarmasti yhdistelylainan?

Ei oikeastaan mistään, eikä siihenkään löydy meiltä vastausta mistä kaikkein varmimmin saisi lainan. Mutta seuraamalla meidän ns. pyhän kolminaisuuden ohjenuoraa lainan saanti helpottuu niin paljon kuin se vain ikinä voi

Lähetä lainahakemus lainankilpailuttajan kautta, tällöin tavoitat helposti yli 25 luotonantajaa
Mikäli mahdollista, niin koita saada mukaan rinnakkaishakija. Mahdollisuutesi saada isompi ja halvempi laina nousevat moninkertaisiksi
Ole rehellinen ja tarkka lainahakemuksen tietojen täytössä. Ne kuitenkin tarkastetaan ja väärä informaatio johtaa lähes aina hylkäykseen.
Mitä jos yhdistelylainaa ei myönnetäkkään?

Saitko hylätyn päätöksen lainasta jota hait? Tässä tapauksessa kannattaa kokeilla saisitko pienemmän yhdistelylainan, että saisit edes jotkut lainat yhdistettyä, vaikket välttämättä kaikkia.

Voi myös auttaa kun saat rinnakkaishakijan tai jotain reaalivakuutta lainan tueksi. Mikäli näistä keinoista ei ole apua, kannattaa vielä yrittää pistää omaa taloutta hetken aikaa parempaan kuntoon ja yrittää sitten hakea uudestaan lainaa vaikka muutaman kuukauden kuluttua.

Mitä tarkoittaa velkojen vyöryttäminen?

Mikäli et saa yhdistelylainaa. Suosittelen kokeilemaan ns. velkojen vyörytystä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maksat 1-2 lainaa nopeutetusti pois. Ensin koitat saada kaikkiin mahdollisiin lainoihin mahdollisimman pienen kuukausierän. Tämän jälkeen maksat 1-2 lainaa isommalla lyhennyksellä pois, jotta niiden velkasaldo oikeasti pienenee nopeasti

Miten ylivelkaantuneen on mahdollista saada järjestelylainaa?

Ylivelkaantuneen ihmisen tilanne on jo aika paha. Tällöin hänellä on melkein poikkeuksetta maksuhäiriömerkintöjä tai saattaa olla jopa jo ulosotossa. Tästä huolimatta tilanteeseen on mahdollista saada apua. Parhaat mahdollisuudet ylivelkaantuneelle parantaa tilannetta on sosiaalinen luototus tai Takuusäätiön takaus

Takuusäätiöllä on aika pitkät käsittelyajat, mutta tiedän todella monta ihmistä jotka ovat sieltä saaneet apua liialliseen velkaantumiseensa. Takuusäätiön järjestelylaina on pankkilaina, jonka Takuusäätiö takaa. Tämän tarkoituksena on auttaa ylivelkaantuneita saamaan elämäänsä takaisin raiteilleen. Takauksen saamisen edellytyksenä ei ole muuta kuin riittävästi maksukykyä ja vakiintunut elämäntilanne.

Miksi hakea yhdistelmälainaa meidän ohjeillamme ja meidän sivujen kautta?

Olemme täysin puolueeton sivusto, jolla ei ole mitään kytköksiä mihinkään lainanantajaan. Haluamme vain auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen. Tiedämme kokemuksen syvällä rintaäänellä, että lainojen yhdistämisellä voi olla todella merkittäviä hyötyjä tiukassa tilanteessa. Tämän tiedämme siitä syystä, että olemme itsekin olleet samassa tilanteessa ja yhdistelleet lainoja. Kaikki siis mitä tällä sivustolla kerrotaan perustuu omakohtaisiin kokemuksiin!

Pankit joista voi hakea yhdistelylainaa

Yhdistelylainan hakeminen pankista on turvallinen vaihtoehto. Otat yhden isomman lainan ja pääset kaikista pienemmistä helposti eroon.

Vakuudettomien lainojen yhdistäminen onnistuu lähes kaikissa suomalaisissa pankeissa ja muutamassa ulkomaalaisessa, mutta yhdistelylainan saamisessa voi olla joskus kovemmat ehdot. Tämä on syy, miksi aika monet ihmiset joutuvat turvautumaan esimerkiksi tämän sivuston kautta pienempien rahoitusyhtiöiden puoleen, joissa vaatimukset ovat usein pienemmät.

Lainojen yhdistäminen onnistuu ainakin seuraavissa pankeissa:

Nordea yhdistelylaina

Nordea tarjoaa yhdistelylainaa nimellä Joustoluotto. Joustoluoton saamisen ehtona on, että olet pankin asiakas, sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Voit täyttää luottohakemuksen kätevästi netissä ja sen jälkeen pankki on sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä. Nordeassa on mahdollista saada joustoluotto edullisemmalla korolla, jos sinulla on siellä asuntolaina tai olet ns. premium-asiakas. Pienenä miinuspuolena todettakoon aika kova 12,50€ tilinhoitomaksu/kk. Tästä huolimatta joustoluotto voi tulla siltikin paljon edullisemmaksi kuin maksaa montaa pienempää lainaa pois.

OP yhdistelylaina

Op yhdistelylaina on hyvin samankaltainen kuin Nordean. Voit hakea vakuudellista lainaa tai sitten jos sinulla on asuntolaina OP:ssa, niin voit hakea myös vakuudentonta Täsmäluottoa aina 15 000€ asti. Vakuudellinen laina on aina OP:ssä edullisempi kuin vakuudeton. Lainanmyöntämisen kriteereinä ovat säännölliset palkka- tai  eläketulot, riittävä maksukyky ja puhdas maksuhäiriörekisteri.

Danske Bank yhdistelylaina

Danske Bankista voit saada kahta erilaista yhdistelylainaa. Danske Bankin käyttölainalla voit yhdistää lainojasi aina 10 000€ asti mikäli olet pankin asiakas. Jos et ole Danske Bankin asiakas niin limiitti on vain 5000€ asti. Toinen vaihtoehto on hakea Haavelainaa jota saa yhteishakijan kanssa 20 000€ asti. Tämä on lähinnä tarkoitettu remontteja, matkustelua, hankintoja ym varten, mutta se sopii myös yhdistelylainaksi. Lainan korko on viitekorko eli 12kk Euribor + 4-15% päälle. Vaikka et olisikaan pankin asiakas, voit silti kilpailuttaa sitä kautta lainasi heidän verkkosivuston kautta. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys, säännölliset tulot ja luottotiedot pitää olla tietenkin kunnossa.

Säästöpankki yhdistelylaina

Säästöpankki myöntää vakuudellista kulutusluottoa ja vakuudetonta kulutusluottoa aina 30 000€ asti. Heillä ei kuitenkaan ole tarjolla varsinaista yhdistelylainaa, joten jos haluat saada lainasi yhdistettyä Säästöpankin avulla, voit hakea normaalia kulutusluottoa. Säästöpankki painottaa omaa vastuullisuuttaan todella paljon, ja osittain varmasti tästä johtuen he eivät tarjoa suoraan lainojen yhdistämiseen toimivaa isompaa lainaa. Myöskin normaalien kulutusluottojen kanssa he ovat mielestäni paljon tarkempia kuin muut pankit, näin ollen se ei ole ehkä ensimmäinen pankki mistä kannattaa käydä kysymässä apua.

Aktia yhdistelylaina

Aktiassa ei ole myöskään Säästöpankin tapaan tarjolla varsinaista nimensä mukaista yhdistelylainaa, mutta sieltä voi hakea vakuudellista kulutusluottoa aina 20 000€ asti. Lainan korkona toimii 12kk Euribor + 3% marginaali. Todellinen vuosikorko on näin ollen 8,04%. Tämä on siis hyvinkin edullinen, jos ei kaikista edullisin pankeista saatava kulutusluotto.

S-Pankki yhdistelylaina

Myöskään S-Pankki ei tarjoa varsinaista yhdistelylainaa. Heiltä voi kyllä saada vakuudetonta lainaa 5000€ – 50000€ joilla voi sitten maksaa vanhat lainat pois. Yli 30 000€ lainoihin vaaditaan kuitenkin aina kaksi hakijaa joista toisen pitää olla S-Pankin asiakas. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea yksin lainaa 30 000€ asti kunhan seuraavat edellytykset toteutuvat:

Vähintään 21-vuotias
Suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa
Ei maksuhäiriömerkintöjä
Vähintään 1200€ tulot / kk


Alisa Pankki yhdistelylaina

Alisa Pankki (ent. Fellow pankki) tarjoaa monenlaisia eri lainavaihtoehtoja, myös yhdistelylainaa. Alisa Pankin kautta saatavassa yhdistelmälainassa voit yhdistää luottojasi aina 30 000€ asti. Alisa Pankki tarjoaa jopa 15 vuoden maksuaikaa, mutta tällä tavalla lainan kulut myös nousevat suhteessa lainattuun määrään. Onkin järkevää koittaa saada laina maksettua pois lyhyemmässä ajassa, mutta toki niin ettei se rasita taloutta liikaa.

Nordax yhdistelylaina

Nordax on johtava pohjoismainen erikoispankki. Kyseessä on Ruotsalainen yritys, joka toimii kotimaansa lisäksi Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Nordaxin yhdistelylainaa voit hakea 1000€ – 60 000€. Maksuaikaa on mahdollista saada jopa 20v. Nordaxin korot vaihtelevat paljonkin ja heidän kotisivujensa mukaan todellinen vuosikorko saattaa olla 9,56% – 32,05%. Asiakaskohtainen korkoprosentti riippuu Nordaxilla ainakin lainasummasta, tuloista ja taloutesi kokonaistilanteesta.

Nordaxin minimivaatimukset saada lainaa:

vähintään 23v ikä
Asunut Suomessa vähintään 3v
Vakituiset vuositulot vähintään 15 000€
Ei maksuhäiriömerkintöjä


Santander yhdistelylaina

Santanderilla ei tarjoa varsinaista yhdistelylainaa. Tästä huolimatta voit halutessasi tehdä niin, että haet itse Santanderilta kulutusluottoa joka on niin suuri, että kattaa kaikki aiemmat lainat ja lainan saatuasi maksat aiemmat lainat pois. Tämän jälkeen sinulla on maksettava vain yksi laina Santanderille.

Järkevä lainojen yhdistäminen onnistuu vain huolellisuudella

Lainojen yhdistäminen voi olla elämää helpottava juttu, mutta vain jos sen tekee huolellisesti ja käyttää siihen aikaa sekä harkintaa. Sellaista tilannetta ei ole, ettetkö voisi tulevaisuuden eteen istua muutamaksi minuutiksi alas ja ottaa kaikki asiat selville. Helpottaakseni urakkaasi aukaisen nopeasti ja helposti mitä tarkoitan. Lainojen yhdistäminen järkevästi on mahdollista kunhan vain kiinnität huomiota kolmeen tärkeään asiaan:

Ota selville kaikkien nykyisten lainojen kulut eli paljonko menee korkoja ja muita kuluja per lasku
Ole huolellinen ja käytä aikaa käydäksesi lävitse saamasi yhdistelmälainatarjouksesi
Varmista, että saamasi yhdistelmälainan todellinen vuosikorko on niin matala kuin vain mahdollista
Ota selville nykyisten lainojesi todelliset kustannukset

On tärkeää tietää, paljonko nykyisten lainojen kustannukset ovat. Onneksi se on suhteellisen helppo tarkastaa, kun vain katsot aiempia laskuja ja merkkaat kulut ylös ja lasket yhteen. Vaikka tämä on helppoa, niin moni ei jaksa nähdä sitä vaivaa. Mutta usko pois, siihen kannattaa käyttää vähän aikaa ja sinulla on heti selkeämpi kuva siitä mitä nykyiset kulut ovat. Laskujen maksu on aina ahdistavaa, ja on parempi olla selkeesti ylhäällä mitä menee minnekin. Tämä on hyvä keino lieventää laskujen maksun tuskaa.

Käytä aikaa tarjousten läpikäymiseen

Siinä vaiheessa kun tiedät paljonko sinulla menee rahaa kuukausittain lainoihin on aika kilpailuttaa ne. Voitkin meidän sivun kautta täyttää helposti hakemuksen ja se menee moneen eri paikkaan samalla. Se on paljon helpompaa kuin pyytää jokaiselta pankilta ja rahoituslaitokselta sitä erikseen. Yhden kilpailuttamisen lopputuloksena saatat saada ison liudan yhdistelmälainoja joista valita parhaan päältä. Tämän helpommaksi homma ei juuri tule. Käytä kuitenkin aikaa käydäksesi kaikki tarjoukset läpi, jotta voit valita sen parhaimman yhdistelmälainan.

Varmista, että valitsemasi tarjouksen todellinen vuosikorko on matala

Tarjoukset saatuasi, käytä niihin tosiaan hetki aikaa ja ota selville missä todellinen vuosikorko on matalin. Tämä on tärkein asia säästäminen kannalta. Mikäli todellinen vuosikorko ei ole matalampi kuin aiemmissa lainoissa niin et säästä yhdistelemällä ollenkaan. Valittuasi parhaan tarjouksen eli sen missä vuosikorko on matalin, niin vertaa sitä vielä omiin tämän hetkisiin lainoihin ja varmista että todellakin säästät uuden lainan ottamisessa. Jos et ole ottanut ensin selville nykyisten lainojen kustannuksia on vertailun tekeminen mahdotonta.

Parhaat vinkit onnistua yhdistelylainan saamisessa

Aina kun joku hakee lainaa pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät hänestä oman riskiarvion. Tämä tehdään tietenkin sen takia, että saadaan joku käsitys siitä kuinka suuri on riski, ettei rajoja saada koskaan takaisin. Jos pankista tuntuu, ettei maksukyky ole riittävän korkealla tasossa lainaan nähden niin silloin he yleensä hylkäävät lainan. Rahoitusyhtiöillä on riskitasot alempana, mutta tämä kompensoituu sitten korkeammilla koroilla. Paras tapa onnistua yhdistelylainan saannissa on kilpailuttaa se. Tämän lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin nimittäin asumismuotoon ja työtilanteeseen.

Asuminen

Omistusasunnossa asuminen on aina paras asia, lainankin saannin kannalta. Mikäli kuitenkin asut vuokralla ja ajattelit hakea yhdistelylainaa niin kiinnittä huomiota tämän hetkiseen vuokraasi. Onko se oikeassa suhteessa tarpeisiisi eli voisitko ajatella muuttavasi pienempää jos saisit säästettyä vuokrassa ja onko tämän hetkinen vuokrataso oikeassa suhteessa alueen muihin asuntoihin. Vuokrassa säästäminen voi vapauttaa yllättävänkin paljon rahaa lainan takaisinmaksuun ja myös mitä pienempi vuokra niin sitä parempi maksukyky.

Työtilanne

Käytännössä kaikki rahoitusyhtiöt edellyttävät, että saadaksesi lainaa on oltava säännölliset tulot. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi käydä töissä sillä myös eläke on säännöllistä tuloa. Kaikkein paras on tietenkin kun sinulla on jo pitkään jatkunut vakituinen työpaikka. Palkkatyö tai eläke takaavat sen, että voit saada parempia tarjouksia eli lainaa pienemmillä koroilla.

Kuinka paljon yhdistelylainaa haetaan?

Yhdistelylainan suuruus riippuu aina rahoitusyhtiöstä. Joistakin saa yhdistelylainaa jopa 65 000€ asti.
Valitse allaolevista oikein suuruinen laina ja kilpailuta se helposti meidän sivujemme kautta. Näin ollen voit aina olla varma, että
saat parhaimman tarjouksen.

10 000€ yhdistelylaina

10 000€ yhdistelylaina on vielä pienimmästä päästä. Tämän suuruista lainaa haetaan normaalisti siinä tapauksessa kun on muutama pienempi vakuudeton laina maksettavana
ja saadaan ne yhdistettyä kokonaisuudeksi jolloin päästään maksamaan vain yhtä laskua.
Yhdistelylainaa 10 000€ arvosta haetaan siis silloin kun tilanne on vasta vähän hankaloitunut, mutta tällä lainalla se saadaan vielä paremmin hoitoon.

20 000€ yhdistelylaina

20 000€ yhdistelmälainan tarve tarkoittaa käytännössä sitä, että hakijalla on jo jotain muitakin kuin pieniä vakuudettomia luottoja. Saattaa olla luottokorttivelkaa, autolainaa, ja muutama pienempi vakuudeton laina. Nämä kaikki pienet lainat yhdistämällä voidaan saavuttaa jo ihan merkittäviä etuja kuukausitasolla ja velkojen hallinta helpottuu yhdellä laskulla.

30 000€ yhdistelylaina

Yhdistelylaina 30 000€ edestä alkaa olla jo niin iso, että hakijalla saattaa olla jo kulutusluottoja, luottokorttivelkaa, osamaksusopimuksia ja saattaapa olla esimerkiksi remonttilainaakin,
joille sitten haetaan helpotusta kilpailuttamalla isompi yhdistelylaina.

40 000€ yhdistelylaina

40 000€ yhdistelylaina on jo varsin merkittävän kokoinen lainasumma. Mutta tiedän kokemuksesta, että senkin saa aikaan aika nopeasti muutamalla vähän isommalla remontti-, auto-, vai vaikkapa venelainalla. Jos saat yhdistelylainaa 40 000€ edestä niin voit säästää sillä kyllä jo merkittävän paljon kuukausikuluissa. Eihän lainasumma toki pienene, mutta kaikkien pienempien lainojen kuukausikulut poistuvat.

50 000€ yhdistelylaina

50 000€ yhdistelylaina pitää sisällään jo aika paljon kaikkea. Tyypillisesti siellä on autolainaa, venevelkaa, remonttilainaa tai vaikkapa kesämökin osamaksu. Nämä kaikki yhdistämällä
on mahdollista säästää pitkä penni joka kuukausi.

60 000€ yhdistelylaina

Yhdistelylainaa 60 000€ edestä antavat vain muutama rahoituslaitos. Tässä vaiheessa voidaan tarvita todella hyvää maksukykyä tai jopa toinen hakija. Yleensä tähän pisteeseen päästään
kun on syntynyt lainaa autoon, remontteihin ja veneeseen. Puhumattakaan kaikista pienemmistä mahdollisista kulutusluotoista.

Paras yhdistelylaina kokemuksia

Minkälaisia kokemuksia tavallisilla ihmisillä on ollut yhdistelylainoista? Me haastattelimme muutamaa aivan tavallisia ihmisiä: perheen äitejä, tavallisia duunareita ja muutamaa hieman varakkaampaa ihmistä joilla on ollut parin vuoden ajan, markkinasta johtuen hieman tukalaa. Heitä kaikkia yhdisti halu päästä kuukausikuluissa hieman helpommalla ja kaikki olivat hyvin tyytyväisiä kun olivat saanet monta pienempää lainaa vain yhden lainan alle.

Saara 33v,
Useiden lainojen hallinta oli stressaavaa ja aiheutti minulle paljon huolta. Yhdistelylaina vähensi stressiä merkittävästi, ja tuntuu, että elämänlaatuni parani merkittävästi. Nukunkin paremmin kun tiedän talouteni olevan paljon paremmassa hallinnassa.

Tero 46v,

Yhdistelylainan avulla sain paremman luottoluokituksen ja nyt kaikkein parasta on, kun näen selkeästi paljon maksettavaa on, paljonko niistä on korkoja ja paljonko pääomaa. Ennen se oli huomattavasti hankalampaa, nyt olen paremmin motivoitunut hoitamaan lainaa pois jopa ennenaikaisesti.

Usein kysyttyä yhdistelylainoista

Mikä on paras yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina muodostuu kahdesta eri ominaisuudesta. Ensimmäisenä on tärkeätä, että yhdistelylainassa on pienin mahdollinen todellinen vuosikorko. Älä siis katso pelkästään korkoa vaan kaikkia kuluja. Tämän lisäksi yhdistelylainaa pitää olla helppo hakea. Siihen ei siis saa mennä muutamaa minuuttia kauempaa.

Kannattaako lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina, varsinkin jos saat uudelle lainalle saamasi korko on pienempi kuin yhdistettävien lainojen. On myös helpompi seurata ja huolehtia vain yhdestä lainasta.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Yleinen syy sille, ettet saa yhdistelylainaa on se, että hait sitä pankista joka ei tarjoa yhdistelylainaa tai sitten ei vain halua lainata sinulle lisää rahaa. Meidän sivuston kautta pääset kilpailuttamaan kaikki muutkin rahoituslaitokset, jolloin mahdollisuutesi paranevat vain muutamassa minuutissa.