Paras pikavippi heti tilille

Lainasumma: 10000

Laina-aika: 5 vuotta

Arvioitu kuukausierä


202.50

Arvio on laskettu 8,0% nimelliskorolla.

👉 Ilmainen hakemus 👉 Ei sitoutumista 👉 Nopea lainapäätös

Hae lainaa nyt!

Hae helposti ja nopeasti edullinen pikavippi ja jopa 10 000 euroa heti tilillesi. Tavoitat kerralla yli 40 pankkia ja muita lainantarjoajia. Pikavipin hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään!

Pikavippi eli pikalaina on nopea tapa selvitä äkillisistä menoista, silloin kun rahat ovat loppu. Selvitimme puolestasi useamman palveluntarjoajan joukosta vain parhaimmat pikavipit. Vertaile ja valitse itsellesi sopivin pikavippi ja saat rahat heti tilille. 

Lainasumma: 1000 – 60 000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 100 – 60 000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 240kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 500 – 70 000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000 – 50000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 720kk
Vuosikorko: 4,19% 19,9%
Ikärajoitus: 23 vuotta

Lainasumma: 500 – 60000€
Takaisinmaksuaika: 3 – 180kk
Vuosikorko: 5,01% – 10,46%
Ikärajoitus: 20 vuotta

Lainasumma: 1000 – 30000€
Takaisinmaksuaika: 3-180kk
Vuosikorko: 7 % – 20%
Ikärajoitus: 20 vuotta

Lainasumma: 100 – 60 000€
Takaisinmaksuaika: 3 – 60kk
Vuosikorko: 17,19 % – 30,9%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1 – 4000€
Takaisinmaksuaika: 3-54kk
Vuosikorko: 19,97% – 29,79%
Ikärajoitus: 11 vuotta

Lainasumma: 300 – 60000€
Takaisinmaksuaika: 9-85kk
Vuosikorko: 21,3% – 29,6%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Hae paras pikavippi heti tilille – jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Etsitkö pikavippiä, joka tulee heti tilille? Lainataivaan kautta voit hakea pikavippiä helposti ja turvallisesti verkossa. Täytä maksuton lainahakemus, ja tavoitat jopa yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Pikavippi heti tilille ilman vakuuksia

Lainataivaan avulla voit hakea pikavippiä heti tilille jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Pikavipin hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla palveluamme maksutta ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat.

Pienen lainan hakeminen on usein automatisoitu, koska lainan myöntäminen nopeasti on merkittävä kilpailuvaltti rahoituslaitoksille. Pikavipit toimivat usein sisäänheittotuotteina, joiden avulla uudet asiakkaat voivat tutustua rahoituslaitoksen muihin palveluihin.

Pikavippi maksetaan yleensä tilille nopeasti, useimmiten saman päivän aikana. Poikkeuksena ovat hakemukset, jotka tehdään arkipyhien tai viikonloppujen aikana, jolloin osa yrityksistä ei käsittele lainahakemuksia.

Nopein pikavippi on niin sanottu tililuotto, joka on jatkuvasti voimassa ja josta voi nostaa pikavippejä esimerkiksi tekstiviestillä aina tarpeen vaatiessa. Tämä ratkaisu sopii erityisesti silloin, kun tarvitset käteistä nopeasti ja säännöllisesti.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Voit hakea vakuudetonta pikavippiä 500 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Nopea lainahakemus ja kilpailutus

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon, voimmeko löytää sinulle pikavippiä heti tilille.

Ensimmäiset lainatarjoukset ovat usein saatavilla jo muutamassa minuutissa. Sinun tehtäväsi on vertailla lainatarjouksia ja valita sinulle edullisin ja paras pikavippi heti tilille!

Vinkki
Kilpailuttamalla säästät aikaa ja rahaa. Vakuudettomien pikavippien kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Lainataivas kautta voit myös kilpailuttaa nykyiset lainasi ja yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Löydä edullinen pikavippi netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Kiinnitä huomiota:

 1. pikavipin korkoihin,
 2. kuukausierään ja
 3. takaisinmaksuaikaan

  Lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot voivat olla pieniä, mutta vertailulla voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton pikavippi heti tilille

Kun olet löytänyt sopivimman lainatarjouksen, hyväksy se ja pikavippi maksetaan tilillesi, nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana. Vakuudeton pikavippi sopii tilanteeseen, jossa tarvitset nopeasti lainaa. Nykyään pikavippejä on mahdollista saada pitkilläkin maksuajoilla, mikä voi olla houkuttelevaa monelle. Tyypillisesti pikavippien suuruudet ovat 100 eurosta ylöspäin.

Vertaileminen kannattaa

Pikavippejä tarjoavia palveluita on monia, mutta ehdot voivat vaihdella huomattavasti. Lainarahan hinnan vertailu on suositeltavaa. Meidän avulla voit kilpailuttaa pikavippisi helposti ja nopeasti. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Pikavippien kohdalla on erittäin tärkeää vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja ehtoja ennen lainan nostamista. Tämä onnistuu helposti meidän avulla, missä voi kätevästi tarkastella eri lainavaihtoehtojen kustannuksia ja ehtoja.

Kun lainanhakija siirtyy varsinaiselle lainantarjoajan sivustolle, hänen tulee syöttää lainan perustiedot, kuten lainasumma, takaisinmaksuaika ja omat henkilötiedot. Mikäli lainanhakija täyttää lainavaatimukset, lainantarjoaja jättää tarjouksen, jonka lainanhakija voi hyväksyä tai hylätä.

Joskus lainanhakijan maksukyky ei riitä halutun lainasumman myöntämiseen, jolloin lainantarjoaja saattaa tarjota pienempää lainaa. Lainasummaa voi kuitenkin kasvattaa hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin molemmat osapuolet vastaavat lainan takaisinmaksusta.

Kuka saa pikavippiä heti tilille?

Kun tarvitset pikavippiä heti tilille, sinun on täytettävä tietyt kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen koti Suomessa

Näin haet pikavippiä heti tilille

 1. Selvitä paljonko voit lyhentää lainaa kuukausittain, huomioiden myös yllättävät kulut.
 2. Täytä maksuton lainahakemus.
 3. Saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.
 4. Vertaile tarjoukset huolellisesti.
 5. Hyväksy paras tarjous ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.
 6. Saat pikavipin heti tilillesi.

Muista ettei tarjousten hakeminen velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua eri lainatarjouksiin ja jos mikään ei ole mielestäsi hyvä, niin voit hylätä ne kaikki.

Mitä asioita kannattaa vertailla?

Kun harkitset pikavippiä, on tärkeää olla tarkkana ja vertailla seuraavia asioita:

 • Korko: Tarkista korkoprosentti ennen lainan nostamista.
 • Maksuajat: Huomioi, kuinka pitkä takaisinmaksuaika sopii sinulle.
 • Kulut: Selvitä kaikki mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

Mistä hakea pikavippi heti tilille?

Lainataivas palvelu on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään. Kauttamme saat nopeasti lainapäätöksen ja useita tarjouksia. Kiinnitä huomiota korkoihin ja maksuaikoihin, ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Onko ilmaisia pikavippejä?

Ilmaista pikavippiä ei oikeasti ole olemassa. Netissä pikavippejä voidaan mainostaa vaikka millä tavalla, että ne saadaan kuulostamaan houkuttelevilta. Pikalainojen ottaminen maksaa aina jotakin, mutta meidän kautta löydät edullisimmat ja luotettavimmat vaihtoehdot.

Miten saada pikavippi heti tilille?

Käytä kilpailutuspalvelua, joka on helppoa ja nopeaa. Täytä yksi luottohakemus, odota lainatarjouksia ja vertaile niitä. Tämä palvelu on sinulle ilmainen ja säästää aikaa sekä hermoja. Näin saat lainaa nopeasti tilille!

Hakemuksen täyttäminen

Valitse haluamasi pikavipin summa ja laina-aika. Laskurit näyttävät kuukausittaisen lyhennettävän summan. Hakemuksesi välitetään lainavälityspalvelun kautta lainantarjoajille. Yhdellä hakemuksella saat monta tarjousta eri pankilta ja luotonantajalta.

Tarjousten vertailu

Tutustu saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti. Vertaile luotonantajien ehdot, maksukäytännöt, korot ja mahdolliset muut maksut. Valitse sopivin laina ja hyväksy tarjous.

Hyvä muistaa
Jos mikään saaduista tarjouksista ei ole mielestäsi hyvä, voit jättää ne huomioimatta. Tarjousten hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Moni käyttääkin palvelua vain varmistaakseen saavansa lainaa.

Pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia

Pikavippi on nopea rahoitusratkaisu, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten. Hakemuksen lähettämisen jälkeen algoritmit laskevat taloutesi tunnusluvut ja luovat tarjouksen. Tämä automatisoitu prosessi mahdollistaa sen, että saat pikavipin nopeasti tilillesi.

Pikavippi on nopea ratkaisu

Pikavippi on nopea vaihtoehto, kun tarvitset rahaa välittömästi. Pikavipin etuna on sen nopeus verrattuna suurempiin kulutusluottoihin. Pikavipin voi saada tilille jo saman päivän aikana, jopa minuuteissa, jos hakemus lähetetään oikeaan aikaan.

Mistä saada varmasti pikavippi heti tilille?

Oman tilanteen realistinen tarkastelu auttaa löytämään sopivimman lainantarjoajan. Lainantarjoajien kriteerit vaihtelevat, joten ole kärsivällinen ja vertaile tarjouksia huolellisesti.

Pikavippien korkokatto

Lainsäädännöllä on rajoitettu pikavippien korkoja, joten pikavippien tarjoajien välillä ei ole suuria eroja korkojen suhteen. Meidän kautta löydät parhaat korot ja lainaehdot.

Miten tunnistaa paras pikavippi heti tilille?

Paras pikavippi on sellainen, jossa korko on maltillinen, kaikki kulut ovat selkeästi esitetty, laina-aika on riittävän pitkä ja joustava, ja asiakaspalvelu on helposti saatavilla. Tarkista myös, että palvelua saa suomeksi ja silloin kun sitä tarvitaan.

Pikavippien saamiselle asetetut kriteerit

Pikavippien hakemisessa on tiettyjä minimivaatimuksia, kuten puhtaat luottotiedot, täysi-ikäisyys, vakituinen osoite Suomessa ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Esteet pikavipin saamiselle

Luotonantajat tarkistavat hakijan tilitiedot automaattisesti. Epäselvyydet tai holtiton rahankäyttö voivat estää pikavipin saamisen. Suuremmille lainasummille voi olla enemmän ehtoja.

Pikavippien ikärajoitus

Suomessa lainaa voi hakea täysi-ikäisenä, mutta monet lainantarjoajat myöntävät lainaa vasta yli 20-vuotiaille. Nuorille on tärkeää painottaa vastuullisuutta laina-asioissa.

Heti saatavan pikavipin sopivuus opiskelijalle

Opiskelijoille pikavippi ei ole järkevin vaihtoehto. Valtion tarjoama opintolaina on edullisempi ja ehdoiltaan parempi ratkaisu. Nuorille paras vaihtoehto on usein valtion takaama opintolaina.

Valitse sopiva luotontarjoaja

Lainasummat, laina-ajat ja korkoehdot vaihtelevat lainantarjoajien välillä. Sopivimman lainan valitsemiseksi kannattaa käyttää vertailevaa palvelua.

Pikavippien vanha maine

Kaikki tietävät, että pikavipeillä on aiemmin ollut hieman huono maine. Emme lähde tarkemmin arvailemaan syitä, mutta nykyään pikavipit ovat aivan tavallisia lainoja tavanomaisilla koroilla ja ehdoilla.

On totta, että aikaisemmin pikavipeillä oli erittäin korkeat korot, erityisesti ennen muutaman vuoden takaista lakimuutosta. Tämä johti usein velkakierteisiin, mikä puolestaan aiheutti monille maksukyvyttömyyttä ja luottotietojen menetyksiä.

Aiemmin pikavippejä haettiin helposti tekstiviestillä, ja korkoprosentit olivat huimat, mitä moni ei täysin ymmärtänyt. Nykyään korot ovat säänneltyjä ja paljon kohtuullisempia.

Media ei enää juurikaan uutisoi pikavipeistä, sillä tilanne on rauhoittunut, ja monille on voinut jäädä vanhentunut käsitys näistä ajoista.

Turvallinen pikavippi tilille

Suomessa lainamarkkinoita valvotaan tarkasti, ja vuosien varrella säädöksiä on muokattu läpinäkyvämmiksi. Huijarit on saatu poistettua markkinoilta, eikä asiakkaita saa enää saattaa vaikeisiin tilanteisiin. Lainsäädäntö on laskenut pikalainojen korkoja maltillisemmalle tasolle verrattuna aiempiin vuosiin.

Pikavippejä tarjoavien yritysten odotetaan toimivan lakien ja säännösten mukaisesti.

Kun haet pikavippiä netistä, saatat löytää kulutusluottoja paremmat lainaehdot. Prosessi on myös nopeampi ja erittäin nykyaikainen. Kun rahan tarve on kiireellinen ja yllättävä, pikavippi on sopivan turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto.

Hae pikavippi heti tilille

Mitä suurempi lainasumma on, sitä tiukemmat vaatimukset pankilla yleensä ovat hakijalle.

Helposti saatavat pikavipit liikkuvat yleensä satojen ja muutamien satojen eurojen välillä. Pieniä lainoja voi toisinaan saada heti tilille ilman tuloselvityksiä.

Markkinoilla on tällä hetkellä useita tarjoajia, jotka keskittyvät pienempiin lainoihin. Jotkut näistä ovat suositumpia kuin toiset, mikä voi johtua tehokkaasta markkinoinnista tai hyvistä palvelukokemuksista.

Pikavipin hakeminen on nopeaa, ja siihen voi kulua vain muutama minuutti. Alle sata euroa olevia lainoja kysytään vähemmän, sillä niiden tarjoaminen ei ole yrityksille kannattavaa nykyisillä koroilla.

Jos tarvitset esimerkiksi vain viidenkymmenen euron lainan, se voi olla tyypillisesti luottotilin muodossa. Rahat voi kuitenkin saada tilille heti.

Pikavippi heti tilille ilman luottotietoja

Valitettavasti monet ovat menettäneet luottotietonsa heikon talouden hallinnan ja liiallisten pikavippien vuoksi. Jos talouttaan ei hallitse, pikavippi ei ole sopiva ratkaisu.

Elämäntilanteet voivat joskus muuttua nopeasti tai syistä, jotka eivät ole itsestä riippuvaisia, mikä voi johtaa luottotietojen menetykseen “vahingossa”. Suomessa luottotietoihin merkitään melko helposti, mutta hyvänä puolena on se, että heti kun on maksanut velat pois luottotiedot puhdistuvat. Enää ei tarvi odottaa pahimmillaan jopa neljää vuotta.

Pikalainoja tarjoavat yritykset tekevät automaattisesti luottotietotarkistuksia jokaisen hakemuksen yhteydessä. Jos merkintä löytyy, lainahakemus palautuu usein hylättynä.

Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, kannattaa ottaa yhteyttä esimerkiksi velkajärjestelyihin erikoistuneisiin tahoihin. Taloutta on ehdottomasti parannettava muilla keinoin kuin pikavipeillä.

On erittäin tärkeää välttää uuden pikavipin ottamista vanhojen velkojen maksamiseen. Yksi järkevä vaihtoehto voi olla vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi, ja tässä tapauksessa pikalaina voi olla käyttökelpoinen ratkaisu.

Pikavippi heti tilille kokemuksia

Omaan kokemukseen perustuen pikavippi, jonka saa nopeasti tilille, kannattaa yleensä ottaa lyhyellä laina-ajalla. Tällöin siihen liittyvät kulut pysyvät mahdollisimman alhaisina. Pitkä laina-aika kasvattaa maksettavia kuluja merkittävästi.

On erityisen tärkeää harkita tarkkaan tarvitseeko lainaa todella juuri nyt ja onko kyseessä todellinen, välitön tarve vai jotain, mille löytyy muu rahoituskeino.

Suuremman lainan hankkiminen nykyään paremmilla ehdoilla ja alhaisemmilla koroilla on usein järkevämpää kuin ottaa useita pienempiä lainoja peräkkäin. Tämä vähentää tarvetta hakea jatkuvasti uutta lainaa.

Yhteenveto pikavipeistä heti tilille

Lähetä ilmainen lainahakemus ja saat nopeasti päätöksen. Kun kilpailutat lainasi kanssamme, voit säästää merkittävästi korko- ja muita luottokustannuksia. Monet pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista tarjoamalla parhaita mahdollisia ehtoja juuri sinulle.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Yhdellä hakemuksella saat vastauksia useilta eri tahoilta, täysin ilmaiseksi.

Kun kilpailutat pikalainaa kanssamme, kaikki on avointa eikä piilokuluja ole. Voit vertailla lainoja rauhassa ja tehdä päätöksen harkiten omassa tahdissasi. Sivustomme käyttö ja lainavertailu on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Voit tarkistaa korkotarjouksesi heti. Sinun ei tarvitse nostaa lainaa, mutta hakemuksen lähettäminen antaa sinulle arvokasta tietoa lainatarjouksista ja niiden ehdoista, jotka voivat auttaa päätöksenteossasi eri tilanteissa.

Lainojen maksuehdot voivat vaihdella suuresti. Kun saat tarjouksia, punnitse huolellisesti eri vaihtoehtoja ja niiden riskejä. Valitse laina, joka sopii parhaiten omaan talouteesi ja elämäntilanteeseesi. Kilpailuttamalla lainat voit suunnitella taloutesi tasapainoisesti ja toteuttaa unelmiasi.

Pikavippi voi auttaa myös äkillisissä pakollisissa menoissa. Laske takaisinmaksukykysi huolellisesti, jotta vältät yllätykset.

Jos harkitset lainan ottamista ilman vakuuksia, aloita täyttämällä hakemus. Me kilpailutamme lainan puolestasi.

Seuraa tarkasti ohjeitamme, niin hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Käytä kuitenkin hetki aikaa varmistaaksesi, että annat meille tarvittavat tiedot. Näin voimme suunnitella sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Kun saamme täytetyn hakemuksesi, toimitamme sen eteenpäin rahoitusyhtiölle hyväksyttäväksi.

Lainatarjous on aina henkilökohtainen. Täytä hakemus nyt ja saat pikavipin tilillesi heti!

Usein kysyttyä pikavipeistä ja pikalainoista

👑 Mikä pikavippi on paras?

Selkeästi paras mahdollinen pikavippi on sellainen pikalaina jonka takaisinmaksusumma on mahdollisimman lähellä sitä alkuperäistä lainasummaa. Mitä pienempi korko sitä parempi pikavippi – tämän vuoksi kannattaakin katsoa sivustoltamme koron mukaan listatut lainat.

👑 Onko järkevää ottaa pikavippi?

Pikavippi on järkevä ratkaisu mikäli tarvitset pikaisesti taloudellista apua. Pikavipin tarkoituksena on tuoda helpotusta arkeesi. Mikäli koet ettei sinulla ole varallisuutta ottaa pikalainaa, ei sinun kannata tehdä

👑 Miksi ei kannata ottaa pikavippiä?

Pikavipeissä suurin yksittäinen riski on ylivelkaantuminen eli voit todella helposti velkaantuam jos sinulla ei ole varallisuutta maksaa pikalainaa takaisin rahoitusyhtiölle. Tämän vuoksi sinun tulee tarkasti harkita lainan ottamista ja myös miettiä kuinka paljon sinulla on varallisuutta maksaa pikalainaasi takaisin.

👑 Mistä nopea pikavippi?

Pikavippi tai pikalaina on aina nopea rahoitusratkaisu – lainaamasi summa on mahdollista saada jopa heti tilillesi. Lainahakemus ja sen käsittely tapahtuu yleensä automaattisesti ja saat myös rahoituspäätöksen todella nopeasti.

👑 Mitä eroa on pikavipillä ja pikalainalla?

Pikavippi tarkoittaa pikalainaa eli kun puhutaan pikavipistä, puhutaan samalla myös pikalainasta – eroa näillä kahdella asialla ei ole muuta kuin nimi.