Paras järjestelylaina 2024: Vertaa ja valitse itsellesi sopivin ja halvin järjestelylaina

Lainasumma: 100 – 60 000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 240kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 500 – 70 000€
Takaisinmakssuaika: 12 – 180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000 – 60 000€
Takaisinmaksuaika: 12 – 180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin aikaa. Hakemukseen täytetään perus- ja tulotiedot. Sen jälkeen hakemus lähtee jopa 30 eri rahoituslaitokselle yhdellä napin painalluksella.

Kaikki rahoituslaitokset, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa ovat ne jo esihyväksyneet. Käy lainatarjoukset kaikessa rauhassa läpi ja valitse itsellesi niistä paras

Seuraa mailissa tulleita ohjeita ja hyväksyt parhaimman lainan. Mikäli tarjoukset eivät jostain syystä miellytä niin sinun ei tarvitse tehdä mitään, lainatarjoukset raukeavat itsekseen. Tämä ei siis velvoita sinua mihinkään.

Täytä maksuton lainahakemus Lainataivaassa ja hae järjestelylainaa verkosta luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitat meidän kauttamme samalla kertaa jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Meidän avullamme voit hakea järjestelylainaa netistä aina 60 000 euroon asti – ilman tarvetta vakuuksille tai takaajille. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla palveluamme ilmaiseksi nähdäksesi, millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla tavoitat kerralla jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhden hakemuksen avulla. Voit nykyään hakea vakuudetonta järjestelylainaa  2 000 euroa aina 60 000 euroon asti, halutessasi jopa pitkälläkin takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palveluumme kuuluvat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, yhteistyökumppanimme kilpailuttaa pankit ja lainanantajat puolestasi täysin maksutta. Jos hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan vaatimukset, saat heti tiedon siitä, voimmeko löytää sinulle sopivaa järjestelylainaa.

Kun vastaus on myönteinen, saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa järjestelylainaa. Alustavat lainatarjoukset ovat yleensä saatavilla jo muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin ja edullisin järjestelylaina.

Kilpailuttamalla järjestelylainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Verkossa tapahtuva lainojen kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta verrattuna perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin – et tarvitse lainaneuvotteluja ja usein jopa liitteitä.

Lainataivaan lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan järjestelylainaa jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Voit kuitenkin halutessasi tehdä hakemuksen parille isoimmalle lainankilpailuttajalle, niin saat mahdollisesti enemmän pankkeja mukaan kuin täyttämällä yhden hakemuksen.Voit myös hyödyntää palveluamme nykyisten lainojesi kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoituksen tai lainojen yhdistämisen.

Meidän ainoa tehtävämme on auttaa sinua kilpailuttamaan ja löytämään parhaan sinulle sopivan järjestelylainan. Tämä tietenkin tarkoittaa mahdollisimman pientä korkoa ja ilman mitään piilokuluja.
Tee lainojen vertailu niin, että kiinnität erityistä huomiota seuraaviin asioihin:

 • Järjestelylainan korot
 • Lainan kuukausierä
 • Takaisinmaksuaika

Nykyään erilaisten lainojen ja niitä tarjoavien tahojen välillä erot ovat aika pienet, johtuen kovasta kilpailusta. Niissä on kuitenkin eroja, ja varsinkin kuluissa ja koroissa saattaa olla niin suuret erot, että kuukausitasolla mahdolliset säästöt ovat helposti satasia, jopa tuhansia euroja. Tämän takia on järkevää vertailla lainoja ja kilpailuttaa ne.

Kun olet valinnut parhaan ja edullisimman järjestelylainatarjouksen, seuraava askel on sen hyväksyminen. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, järjestelylainan rahat siirretään yleensä välittömästi tilillesi, ja voit käyttää niitä tarpeidesi mukaan. Rahat ovat käytettävissäsi arkipäivisin nopeimmillaan jopa 15 minuutissa!

Järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi tasapainoon. Lue alta miten tämä kaikki on mahdollista ja kilpailuta järjestelylainasi välittömästi meidän yhteistyökumppanien kautta.

Järjestelylaina on yhdistelylaina, jolla yhdistät kaikki maksamatta olevat lainat yhdeksi, suuremmaksi lainaksi.

 1. Yksi isompi järjestelylaina tulee monesti halvemmaksi sellaisissa tilanteissa, kun henkilöllä on monta pienempää lainaa maksettavana.
 2. Lisäksi järjestelylainaa haetaan usein silloin, kun hakijalla voi olla vaikeuksia selviytyä useiden lainojen takaisinmaksusta sekä yleisestä talouden hallinnasta.

Syyt miksi järjestelylaina on kannattava vaihtoehto

Järjestelylainan hakeminen voi olla elämäsi fiksuimpia päätöksiä. Tilanteen ollessa stressaava ja hankalalta vaikuttava, voi lainojen uudelleenjärjestäminen olla hyvä vaihtoehto. Listasimme alle muutaman selkeän hyödyn mitä järjestelylainasta voi olla.

 1. Helpompi hallita lainoja, kun on vain yksi mitä maksaa pois
 2. Vähemmän tilinhoitokuluja
 3. Pienemmät korkokulut
 4. Pääset eroon ylimääräisistä laskutuslisistä

Kuten edellinen listaus osoittaa, järjestelylaina vähentää lainojen kuluja monin eri tavoin. Tämä voi näkyä muun muassa korkojen ja muiden lainakulujen pienenemisenä, mikä yleensä johtaa pienempiin kuukausittaisiin lainanlyhennyksiin.

Järjestelylainan myötä henkilökohtainen talouden hallinta helpottuu merkittävästi. Yksittäiset laskut voivat nimittäin aiheuttaa stressiä ja hankaluuksia eräpäivien muistamisessa.

Lisäksi lainanhakijat eivät aina ole täysin perillä tarkoista kuukausittaisista menoista, joita lainat aiheuttavat, koska lainanlyhennykset tapahtuvat yleensä pienempinä summina pitkin kuukautta.

Järjestelylaina mahdollistaa yhden yksittäisen laskun sijaan useiden pienempien laskujen sijaan, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että järjestelylaina vähentää yksittäisten lainojen kuluja ja selkeyttää talouden hallintaa. Seuraavassa kappaleessa tarkastellaan kokonaiskulujen pienenemistä vielä tarkemmin esimerkin avulla.

-> Käytännön esimerkki järjestelylainasta

Tiinalla on kolme pienempää lainaa joiden yhteissumma on 13 000€. Jokaisesta lainasta Tiina joutuu maksamaan kuukaudessa tilinhoitomaksuja ja laskutuslisiä.

Tiina päättää hakea järjestelylainaa, jolla maksaa kaikki aiemmat lainat pois. Uusi järjestelylaina pudottaa Tiinan lainakuluja 13 prosentista 11 prosenttiin. 

Tämän lisäksi Tiina säästää joka kuukausi ylimääräiset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät joita seuraa jokaisesta kolmesta lainasta kuukausittain. Näiden kulujen säästö on 10€ kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan Tiina maksaa entisen 16 345€ sijasta vain 15 125€ lopullista lainasummaa.

Järjestelylainan ansiosta Tiinan lopullinen säästö on 1 220€. Tämän lisäksi stressi vähenee, koska Tiina huomaa päivittäisen elämänsä ja talouden hallinnan paranevan.

Talouden hallinta helpottuu

Järjestelylainan avulla on mahdollista parantaa omaa talouden hallintaa, kuten Tiinan esimerkki osoittaa.

Parempaan henkilökohtaiseen talouden hallintaan on useita pääasiallisia syitä. Kun kaikki lainat yhdistetään yhdeksi kuukausittaiseksi laskuksi, on niiden lyhennysmäärien seuranta paljon vaivattomampaa.

Tämä auttaa ylläpitämään selkeämpää kuvaa siitä, minkälaiset ovat todelliset kuukausittaiset menosi lainojen lyhennyksen jälkeen. Lisäksi yhden eräpäivän käyttäminen auttaa muistamaan laskujen maksamisen helpommin.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja, eri eräpäivien muistaminen voi olla haastavaa. Yksi eräpäivä kuukaudessa tekee talouden hallinnasta huomattavasti selkeämpää.

Tämän seurauksena stressi ja huoli raha-asioista yleensä helpottavat, koska sinun on helpompi hallita omaa talouttasi.

Tarpeeksi iso järjestelylaina voi auttaa maksuvaikeuksissa

Järjestelylainan avulla voi saada tarvittaessa tukea myös maksuvaikeuksiin.

Maksuvaikeudet voivat johtua monista eri syistä ja saattavat aiheuttaa tilanteen, jossa on useita korkeakorkoisia lainoja maksettavana. Huonoimmassa tapauksessa tämä voi johtaa maksuvaikeuksiin ja luottotietojen menettämiseen, mikä usein vaatii ulkopuolista apua tilanteen ratkaisemiseksi.

Järjestelylainan yhteydessä voidaan sopia takaisinmaksuehdoista ja kuukausittaisesta maksusummasta siten, että lainojen takaisinmaksu helpottuu ja tapahtuu sovitussa ajassa.

Lainaa hakiessa olisi myös hyvä käydä keskustelua siitä, minkälainen taloudellinen tilanne on ja miten se pysyy hallinnassa tulevaisuudessa.

Järjestelylainan hakeminen

Järjestelylainaa voi hakea monilta eri tahoilta. Perinteisten pankkien kuten Nordean, Osuuspankin ja Säästöpankin lisäksi myös muut Suomessa toimivat lainanmyöntäjät, kuten Svea, tarjoavat järjestelylainaa asiakkailleen.

Jos taloudellinen tilanne on heikko, järjestelylainan hakeminen sosiaalisen luoton avulla on myös mahdollista. Kuntien tarjoama sosiaalinen luotto on usein edullista, mutta sen saaminen edellyttää heikentynyttä maksukykyä.

Heikossa taloudellisessa tilanteessa olevan kannattaa ensin selvittää mahdollisuus saada sosiaalista luottoa omasta kunnastaan.

Pankin järjestelylaina on yleinen tapa järjestellä lainoja. Järjestelylainan hakeminen pankista on siis mahdollista, mutta kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainat ensin.

Esimerkki lainojen järjestelystä

Otetaan esimerkki jossa sinulla on kolme pienempää lainaa samaan aikaan takaisinmaksettavana. Kaikista kolmesta juoksee erilaisia kuluja.

Lyhentäessäsi kolmea eri lainaa, joudut maksamaan jokaisesta erillisiä tilinhoitopalkkioita. Kalliiden kokonaiskustannusten takia haluat kilpailuttaa järjestelylainan ja löydät lopulta itsellesi sopivan lainan kolmen vuoden maksuajalla sekä 3,5% korolla.

Järjestelylainasi  näyttää jatkossa tältä:

Uusi halvempi järjestelylaina tuo säästöä yhteensä 488,14 euroa.  Puhumattakaan säästyneestä rahasta, niin sinun ei tarvitse enää huolehtia myöskään kolmen erillisen laskun kuukausittaisesta maksamisesta. Tämä helpottaa varmasti talouden tuoman stressin kanssa.

Järjestelylainan hankkiminen pankista tai rahoituslaitoksilta – muista kilpailuttaa!

Jos harkitset järjestelylainan hakemista perinteisestä pankista, on tärkeää kilpailuttaa lainatarjoukset huolellisesti. Vain kilpailuttamalla järjestelylainan voit löytää edullisimman vaihtoehdon.

Jos päätät kilpailuttaa järjestelylainat, sinun tarvitsee vain täyttää joku yhteistyökumppanimme hakemus, jolla voit saada yhdelläkin hakemuksella jopa 30 erilaista järjestelylainatarjousta.

Sivustomme avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse lähettää erillisiä lainahakemuksia jokaiselle lainan tarjoajalle. Voit silti valita vaikka kaksi eri kilpailuttajaa niin voit saada parhaimmillasi jopa 40 eri vaihtoehtoa.

Kilpailutuksen avulla voit löytää itsellesi parhaan ja sopivimman järjestelylainatarjouksen monien eri palveluntarjoajien joukosta

Kokemuksia järjestelylainasta

Kun tutkitaan kuluttajien kokemuksia järjestelylainasta, usein korostuu sen tarjoama apu taloudellisten haasteiden ratkaisemisessa.

Monet kuluttajat ovat kokeneet, että lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi on auttanut heitä selviytymään maksuvaikeuksista.

Heijastavaa näiden kokemusten yleisyys on siinä, että järjestelylaina on vähentänyt kokonaiskuluja, jotka aiheutuvat useammista lainoista, ja helpottanut henkilökohtaista talouden hallintaa.

Kuluttajat ovat erityisen positiivisia siitä, miten järjestelylaina yhdistää eri lainojen maksupäivät ja kuluerät yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Lainojen yhdistäminen vähentää usein myös kuluttajien stressiä taloudellisesta tilanteestaan. Siksi kuluttajien kokemukset järjestelylainoista ovat pääosin erittäin myönteisiä.

Pienemmät kulut ja korot lainojen yhdistämisellä

Järjestelylainan avulla on yleensä mahdollista saada alhaisempi korkoprosentti kuin useammissa pienemmissä lainoissa.

Pienempien kulujen ja paremman talouden hallinnan yhdistyminen ovat tärkeitä syitä, miksi jokaisen kannattaa harkita lainojen yhdistämistä järjestelylainan avulla.

Lainalaskurilla selvyyttä talouteen

Jos harkitset järjestelylainan ottamista taloudenhallinnan helpottamiseksi, ensimmäinen askel on selvittää tarkasti nykyisten lainojesi kulut.

Hyvä tapa arvioida, onko järjestelylaina todellisuudessa kannattava vaihtoehto, on käyttää lainalaskuria nykyisten lainojesi kustannusten selvittämiseen.

Lainalaskuri on kätevä työkalu, johon syötetään tiettyjä lainan avainmuuttujia. Näiden tietojen perusteella lainalaskuri arvioi lainan todellisen vuosikoron sekä todelliset korkokulut.

Lainalaskuri voi auttaa arvioimaan nykyisten lainojesi todellisia kustannuksia monissa tilanteissa, mikä helpottaa myös järjestelylainan tarpeen arviointia.

Kun tiedät nykyisten lainojesi kustannukset tarkasti, on helpompaa päättää, kannattaako järjestelylainan hankkiminen.

Jos järjestelylaina todella pienentää merkittävästi lainojen kokonaiskustannuksia ja helpottaa taloudenhallintaa, sen hankkiminen voi olla usein perusteltua.

Ota taloutesi hallintaan jo tänään ja etsi paras järjestelylaina

Jos vielä voit valita, miten toteutat velkajärjestelysi, ota elämäsi ja taloutesi hallintaan järjestelylainan avulla. Selvitä nykyisten lainojesi kustannukset, kuinka kuukausittaiset lyhennykset muodostuvat ja mitkä velat on järkevintä maksaa ensin pois. Ole päättäväinen asiassa, sillä pystyt siihen.

Järjestelylaina tarjoaa mahdollisuuden, kunhan käytät sen oikein. Seuraa näitä ohjeita:

 1. Kilpailuta ja vertaile järjestelylainoja verkossa, jotta löydät edullisen vaihtoehdon helposti ja nopeasti.
 2. Valitse itsellesi paras järjestelylaina.
 3. Yhdistä useat eräpäivät yhdeksi lyhennyseräksi maksamalla järjestelylainalla useat lainat pois. Näin sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja yksi laina eli järjestelylaina.

Elämä helpottuu, kun näet selvästi, kuinka lainasumma pienenee kuukausittain, mikä lisää motivaatiotasi saada laina maksettua pois. Tämä saattaa vaikuttaa myös muiden asioiden hallintaan positiivisesti.

Usein kysyttyä järjestelylainoista

👑 Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on tapa järjestellä lainoja siten, että useat pienemmät lainat yhdistetään kuluttajalle yhdeksi kokonaisuudeksi.

👑 Mitä hyötyä järjestelylainasta on?

Järjestelylaina voi alentaa kuluttajan kustannuksia, kun lainan kokonaiskulut pienenevät. Samalla se helpottaa hakijan talouden hallintaa, sillä useiden pienten lainojen hallinta saattaa olla haasteellista.

👑 Mistä järjestelylainaa voi hakea?

Järjestelylainaa saa pankista tai erilaisilta rahoituslaitoksilta. Mikäli tilanne on jo valmiiksi haastava, kannattaa kysyä sosiaalista luottoa omasta kunnastakin.

👑 Ketkä kaikki voivat hakea järjestelylainaa?

Suuri järjestelylaina on joko vakuudellinen tai vakuudeton. Meidän sivustomme kautta voit hakea järjestelylainaa aina jopa 60 000€ asti. Seuraavat vaatimukset on kuitenkin täytettävä:

 1. Ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 2. Olet täysi-ikäinen ja asut vakituisesti Suomessa
 3. Sinulla on säännölliset tulot (palkka tai eläke)

👑 Miten haen järjestelylainaa?

Järjestelylainan haet helposti alla olevien ohjeiden mukaan:

 1. Laske kaikki velkasi yhteen ja näet paljonko järjestelylainaa sinun pitäisi hakea jotta voit maksaa kaikki pois
 2. Täytä joku etusivun rahoitusyhtiöiden hakemuksista, jossa ilmoitat tarvitsemasi summan ja muut perustiedot
 3. Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se.
 4. Saat pian jopa 30 järjestelylainatarjousta sähköpostiisi
 5. Tarkastele tarjouksia kaikessa rauhassa ja valitse sitten niistä paras.

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, joka mahdollistaa isomman järjestelylainan hakemisen ja ehdot saattavat olla vieläkin paremmat.

👑 Saako järjestelylainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti et voi hakea järjestelylainaa palvelumme kautta, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Jos kuitenkin olet tällaisessa tilanteessa, voit ottaa yhteyttä Takuusäätiöön, joka voi myöntää sinulle takuun.

Takuusäätiö arvioi takausta myöntäessään kokonaistilanteesi ja maksukykysi. Jos Takuusäätiö päättää taata järjestelylainasi, siitä tulee merkintä luottotietoihisi. Käytännössä kuitenkin voi olla mahdollista saada järjestelylaina ilman luottotietoja.