Timanttisormuksen voi hankkia myös osamaksulla

Kun mennään naimisiin, liiton merkkinä morsiamen nimetöntä alkaa koristaa usein upea timanttisormus. Timanttisormus säilyttää loistonsa ja kauneutensa vuodesta toiseen, valitsee sormuksen sitten kelta-, puna- tai valkokultaisena. Se on pitkäikäinen hankinta, jonka arvo ei häviä. Sormuksen hankintaan vaaditaan aikaa, ehkä useampiakin koruliikkeissä käyntejä ja ennen kaikkea rahaa. Kaikki timanttisormukset eivät ole yhtä hintavia, ja monet ovatkin onnistuneet löytämään pienemmälläkin budjetilla hienon yksilön. 

 

Osa morsiamista omaa hieman kalliimman maun, ja kun ajatuksena on mennä naimisiin vain kerran, ei vihkisormuksen valinnassa huvittaisi alkaa pihistelemään ja tyytymään keskinkertaiseen. Kun se maailman ihanin ja ainoa oikea timanttisormus löytyy, vilkaisu hintalappuun saattaa nostaa sulhasen otsalle tuskanhien. Tilanteeseen löytyy takaportti, jonka käyttäminen saa varmasti rouvan tyytyväiseksi ja valtakunnassa on taas kaikki hyvin. 

 

Pikalaina ja osamaksut voivat ratkaista hankalankin tilanteen  

 

Pikalaina voi olla hyvä ratkaisu silloin, kun jokin hankinta tuntuu välttämättömältä, mutta juuri sillä hetkellä rahatilanne ei ole paras mahdollinen tai hankinnat kasaantuvat yhteen ajankohtaan. Esimerkiksi juurikin naimisiinmeno ja häät ovat sellainen tapahtuma, joka eletään yleensä vain kerran. Harvalle tulee yllätyksenä, että häiden järjestäminen maksaa. Budjetissa pysyminen voi olla kuitenkin yllättävän hankalaa ja usein se enemmän tai vähemmän paukkuukin yli sen, mitä alunperin on suunniteltu.

 

Pikalaina auttaa tekemään ne hankinnat, jotka on tehtävä, jotta häät tai jokin muu asia saadaan järjestettyä. Pikalaina ei ole aina kallis, mutta lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä. Turhien pikalainojen ottamista tulisi tietysti jokaisen välttää, mutta joskus sillä voi kuitenkin päästä hankalan tilanteen yli helpolla ja nopealla tavalla. Järkevästi mitoitetut osamaksut lyhentävät lainan ennen pitkää pois, jonka jälkeen asian voikin tyytyväisenä unohtaa.

 

 

Timanttisormus on osoitus suuresta rakkaudesta

 

Vihkisormus on jokaiselle morsiamelle tärkeä osa naimisiin menoa, joten kukaan sulhanen ei halua varmastikaan tuottaa pettymystä tässä asiassa. Tyytyväinen morsian on varmasti parasta, mitä sulhanen tietää. Ihastuttava timanttisormus on hankinta, joka kulkee morsiamen sormessa toivottavasti läpi elämän, ja hyvin pidettynä sen kauneus ei häviä koskaan. Lisäksi upeat, arvokkaat timanttikorut pysyvät suvussa vuosikymmenten, jopa vuosisatojen ajan. On kyse siis kestävästä hankinnasta.

 

Kun eteen tulee tilanteita, jolloin hankintoja kerääntyy samalle ajankohdalle enemmänkin eikä budjetin suunnittelu tai toteutus ole mennyt ihan nappiin, ei kannata hätäillä tai panikoida. Vakuudettomat pikalainat on tarkoitettu omaan, henkilökohtaiseen käyttöön eikä niiden käyttötarkoitusta kysytä lainaa ottaessa. Hakemuksen voi täyttää netissä, ja rahatkin tulevat tilille pienen ajan sisällä. Hätätilanteessa ne auttavat selviytymään tilanteista, jotka muuten saattaisivat aiheuttaa vain turhaa murhetta ja jopa kyyneleitä.