Tienaa rahaa katsomalla mainoksia – pikaopas 2024

Tienaa rahaa katsomalla mainoksia

Nykypäivänä internetin ihmeellisessä maailmassa on jos jonkinlaisia tapoja ansaita rahaa. Eräs tapa näistä on kirjautua mainostenkatselualustalle katselemaan mainoksia, täyttelemään kyselyitä ja arvostelemaan erilaisia appeja. Jos haluat ansaita lisätuloja, saattaa sinua kiinnostaa mahdollisuus tienata rahaa katsomalla mainoksia verkossa. Tämä voi kuulostaa houkuttelevalta ajatukselta, koska se ei vaadi paljon aikaa tai vaivaa, mutta kuinka helppoa se todella on ja vielä tärkeämpää paljonko siitä maksetaan? Tämä pikaopas kertoo kaiken mahdollisen jotta pääset hommassa alkuun!

Miksi sinulle maksetaan mainosten katselemisesta?


Yritykset maksavat ihmisille mainosten katsomisesta, koska se on tapa houkutella uusia asiakkaita. Mainokset auttavat yrityksiä laajentamaan asiakaskuntaansa ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Kun katsot mainoksia verkossa, yritykset maksavat sinulle osan mainostuloistaan palkkiona.

Kuinka tienaan rahaa katsomalla mainoksia?

Ansaitaksesi rahaa mainosten katselusta sinun tulee rekisteröityä mainoskatselupalveluun. Näissä palveluissa saat mainoksia katsottavaksesi. Jokaisesta katsomastasi mainoksesta sinulle maksetaan tietty summa. Summat vaihtelevat palveluntarjoajien välillä, mutta yleensä puhutaan muutamista senteistä per mainos. Isompiakin palkkioita näkee joskus, mutta harvemmin.

Miten liityn mainoskatselupalveluun?

Mainoskatselupalveluihin liittyminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain etsiä sopiva palvelu verkosta ja täyttää liittymislomake. Useimmissa palveluissa sinun tulee antaa perustietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja ikä. Jotkut palvelut saattavat myös vaatia sovelluksen asentamista puhelimeen tai lisäosan asentamista selaimellesi. Artikkelin lopussa on vielä listaus parhaista mainoskatselupalveluista, joten pääset helpolla toimeen mikäli niin haluat.

Miten paljon voi tienata katsomalla mainoksia?

Kuinka paljon voit ansaita mainosten katsomisesta riippuu siitä, kuinka paljon aikaa käytät mainosten katseluun ja miten paljon mainoskatselupalvelu maksaa mainosten katselemisesta. Useimmat palvelut maksavat muutaman sentin per mainos. Tunnin verran mainosten katselua päivässä tarkoittaa noin 20-30€ ansioita kuukaudessa. Vähän suuremmalla katselumäärällä voi päästä 100-300€ ansioihin kuukaudessa. Rehellisesti, mainosten katselu ei tee sinusta rikasta. Palkkiot ovat samankaltaisia kuin maksetuissa kyselyissä, ja ansainta ei ole suurta, mutta se voi olla kätevä lisä esimerkiksi uuden hankinnan rahoittamiseen tai taloustilanteen parantamiseen.

Miten palkkiot mainosten katsomisesta maksetaan?

Suurimmasta osasta palveluita saa rahan Paypal-tilille, joten sinun kannattaa avata se ennen kuin rekisteröidyt palveluihin. Palveluista voi saada palkkion myös bitcoineina tai lahjakortteina mm. Amazonille, Ebayhin ja Walmartiin.

Parhaat mainoskatselupalvelut

 1. PrizeRebel

  PrizeRebel on kanadalainen ansaitsemis- ja cashback-alusta. Sivusto mahdollistaa käyttäjien rahan ansaitsemisen erilaisista toimista, kuten kyselyihin vastaamisesta, videoiden katsomisesta, tuotteiden testaamisesta ja muista vastaavista aktiviteeteista. Voit lunastaa ansaitsemasi palkinnot PayPal-maksuna tai lahjakortteina eri kauppiailta, kuten Amazonilta, Best Buylta ja Ebaylta. Liity tästä!
 2. Swagbucks

  Swagbucks on yksi maailman suurimmista mainoskatselupalveluista. Palkkion saa rahana Paypal-tilille tai lahjakortteina Amazonille sekä Zalandolle. Katso tästä lisää!
 3. Mypoints

  MyPoints on pyörinyt jo vuodesta 2021, ja se tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa katselemalla mainoksia, täyttämällä kyselyjä, pelaamalla pelejä sekä tekemällä ostoksia. Palkkiot maksetaan lahjakortteina mm. Applelle, Sephoraan tai Ebayhin. Kokeile tästä!
 4. Appkarma

  Appkarma on simppeli älypuhelin sovellus jolla voit tienata hieman taskurahaa. Palvelussa voi ratkaista tehtäviä, katsoa mainoksia ja vastata kysymyksiin. Rahat tulevat sovelluksesta Paypal-tilille tai lahjakortteina Amazoniin. Kokeile!


Yhteenveto


Mainosten katsominen rahaa vastaan on yksi helpoimmista tavoista ansaita lisätuloja verkossa. Tämä konsti ei vaadi erityistä kokemusta, ja voit pitää mainosten katselun pyörimässä taustalla samalla kun hoidat muita askareita. Vaikka tällä keinolla ei tule rikastumaan, se voi tarjota kelpo lisätuloa monelle.
Netissä ja sen ulkopuolella pystyy tienaamaan rahaa monella muullakin tavalla, lue blogistamme 21 helppoa tapaa tienata ylimääräistä rahaa